Menu

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij een gespecialiseerd en erkend restauratiebedrijf met een toppositie in de restauratiebranche? Op dit moment heeft Meesters In diverse stageplaatsen beschikbaar. Naast een collegiale werkomgeving bieden we ook nog uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er wordt veel geïnvesteerd in ontwikkeling en training. Onze medewerkers krijgen alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kwaliteit, collegialiteit en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd? Bekijk dan onderstaande stageplaatsen:

Allround betonreparateur

Samen met een van onze leermeesters ga je op pad. Vaak zijn het restauratie werkzaamheden aan monumentale objecten of gebouwen. Het is belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken met veel precisie en gevoel voor kleur. Het werk kan ook fysiek zijn. Het doel van de opleiding is dat je bij ons restauratiebedrijf in vaste dienst komt. Werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en altijd een technische uitdaging.

Bekijk de stageplaats op stagemarkt.nl.

Allround natuursteenbewerker

Opleiding tot steenhouwer en eventueel beeldhouwer. Oude afwerktechnieken worden geleerd. Je zal voornamelijk in de restauratie werkzaam zijn. Je bent werkzaam aan bijzondere monumenten en kunstwerken door heel Nederland.

Bekijk de stageplaats op stagemarkt.nl.

Betonreparateur

Samen met je leermeester ga je op pad. De werkzaamheden zijn afwisselend en vergen vakmanschap.Wij hebben vakmensen in dienst met allemaal hun eigen specialisme. In je leerperiode gaan wij op zoek naar waarin jij uitblinkt. Als betonreparateur is het belengrijk dat je precies kunt werken en dat je creatieve oplossingen weet te vinden. Je moet een goed gevoel voor kleur hebben en het werk kan soms fysiek zwaar zijn. Het doel van je opleiding bij ons is dat je in vaste dienst komt. Onze werken zijn aan waarde volle objecten en gebouwen.

Bekijk de stageplaats op stagemarkt.nl.

Natuursteenbewerker ambachtelijk

Je wordt bij ons in werkplaats opgeleid tot steenhouwer. De werkzaamheden zijn ambachtelijk en vragen vakmanschap. Je moet met je handen willen werken. Ruimtelijk inzicht en precisie is een pré. Doel van je opleiding is een vaste baan bij ons restauratiebedrijf.

Bekijk de stageplaats op stagemarkt.nl.

Natuursteenbewerker machinaal

In onze werkplaats werk je met de nieuwste techniek op het gebied van steenbewerkingsmachines. Het is voor deze stageplaats belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en dat je interesse hebt in het programmeren en aansturen van machines. Daarnaast moet je niet bang zijn voor vieze handen. Ons bedrijf wil voorop lopen op het gebied van bewerking van steen. Veel van onze projecten zijn uniek, dit betekend veelzijdig en afwisselend werk met elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Bekijk de stageplaats op stagemarkt.nl.

Heb je interesse in een stageplaats bij Meesters In? We zouden het leuk vinden als je dan contact met ons opneemt. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Ron Waroux (r.waroux@meesters-in.nl of 06 1089 0944).