Menu

VACATURE: Commercieel Manager 

“Ons cultureel erfgoed. Dat laat je over aan experts, echte ambachtslieden. Mensen met passie, die gaan voor perfectie”

Deel jij ons gedachtegoed? Lijkt het jou een uitdaging om samen met een team vakkundige collega’s onze commerciële doelstellingen te behalen. Heb jij daarnaast affiniteit met natuursteen en de sector waarin wij actief zijn? Dan biedt Meesters In je absoluut een nieuwe uitdaging.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Manager Meesters In zorg je voor succesvolle aanbiedingen en voor nieuwe orderintake op basis van de overeengekomen ondernemingsstrategie en ondernemingsdoelstellingen. Dit doe je onder de verantwoordelijkheid van en in nauw overleg met de algemeen Commercieel Manager en je directe collega’s. Voor jouw is een belangrijke taak weggelegd voor het intern begeleiden, coördineren en beoordelen van de aanvraag tot de aanbieding. Hierbinnen zijn jouw uitvoerende werkzaamheden met name gericht op het doen van opnames en het verzorgen van het calculatie/offertetraject om tot een succesvolle aanbieding te komen. Daarnaast zorg jij voor het onderhouden van de contacten met onze relaties en positief uitdragen van ons bedrijf en ons gedachtegoed.

Spreekt je dit aan? Dan zijn wij in het bijzonder geïnteresseerd in jou en in het bijzonder welke toegevoegde waarde jij kunt leveren aan onze organisatie. Waar blink je in uit, wat wil je verder ontwikkelen? Waarom passen wij bij elkaar? Als je hier ideeën over hebt, neem dan contact met ons op

Wij zijn op zoek naar iemand met passie voor ons cultureel erfgoed en affiniteit met natuursteen in het bijzonder. Jij beschikt over de benodigde relevante werkerving om succesvol invulling te kunnen geven aan hetgeen in deze functie van jou wordt verwacht.  Naast jouw commerciële gerichtheid, netwerkvaardigheid, klantgerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden ben jij ook in staat om “out of the box” te denken en neem jij het initiatief waar dit nodig. Bovenal herken jij je in onze kernwaarden: oplossingsgerichtheid, samenwerken, integriteit en het nemen van verantwoordelijkheid.

Wat kunnen wij jou bieden?

Meesters In biedt naast een collegiale werkomgeving ook nog uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er wordt veel geïnvesteerd in ontwikkeling en training. Onze medewerkers krijgen alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kwaliteit, collegialiteit en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel evenals voortdurende zorg voor milieu, veiligheid, gezondheid en welzijn.

Ons bedrijf

Meesters In is een gespecialiseerd en erkend restauratiebedrijf met een toppositie in de restauratiebranche, Kunst in Openbare Ruimte, Natuursteen, Keramiek, Beton. Bronsgieterij. Op basis van uitmuntende vakkennis, jarenlange ervaring en een gezonde zakelijke instelling worden door het gehele land veel spraakmakende projecten gerealiseerd.

Solliciteren?

Jouw motivatie met CV kun je richten aan d.spee@meesters-in.nl

Wij nemen dan contact met je op! Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Daniel Spee (Commercieel Manager. Hij is telefonisch bereikbaar op 088 355 9800.

Meesters In
Hogewaard 6
4235 VS Tienhoven