team MEESTERS IN

VACATURE

VACATURE ZELFSTANDIG VAKMAN

Heb je passie voor vakmanschap, ben je metselaar, timmerman, betonreparateur of gewoon handig? Ben je leergierig, heb je oog voor detail en misschien zelfs ervaring in de restauratiewereld?

Wil jij ook deel uitmaken van een winnend team? Meesters In is ter uitbreiding van het team op zoek naar een fulltime zelfstandig restauratie medewerker.

WAT GA JIJ DOEN?

In het team van Meesters In werk je vaak intensief samen met collega medewerkers en onder supervisie van een uitvoerder of voorman, aan diverse mooie projecten. Je overlegt met je uitvoerder en daarbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geproduceerde werk en de inzet van de benodigde middelen.

WIE ZOEKEN WIJ?

Jij bent bovenal iemand met een goede instelling, je bent positief en flexibel ingesteld in denken en doen. Je bent geïnteresseerd om  nieuwe dingen te leren en aan te pakken.  Je denkt mee in de organisatie om continu zaken te verbeteren en de kwaliteit en klant tevredenheid te vergroten.

ONS BEDRIJF

Meesters In is een gespecialiseerd en erkend restauratiebedrijf met een toppositie in de restauratiebranche, met specialismes op het terrein van Kunst in Openbare Ruimte, Natuursteen, Keramiek, Beton en Brons. Op basis van uitmuntende vakkennis, jarenlange ervaring, liefde voor het vak en een gezonde zakelijke instelling worden door het gehele land veel spraakmakende projecten gerealiseerd.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Meesters In biedt naast een collegiale werkomgeving ook nog uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er wordt veel geïnvesteerd in ontwikkeling en training. Onze medewerkers krijgen alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kwaliteit, collegialiteit en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel evenals voortdurende zorg voor milieu, veiligheid, gezondheid en welzijn.

SOLLICITEREN?

Kom jij ons team versterken? Of wil je gewoon wat meer informatie aarzel dan niet en neem contact op met Ellen Reijm, HR adviseur via hr@koninklijkewoudenberg.nl of 06-26449752.

Kan niet bestaat niet.

Team MEESTERS IN