L’ÂGE D’OR GEPLAATST

MEESTERS IN plaatste het kunstwerk l’Âge d’or, een symbool voor hoop, dromen en kansen, op de Wilhelminapier in Rotterdam.

SYMBOOL VOOR HOOP, DROMEN EN KANSEN

Op 20 juni 2021 – Wereldvluchtelingendag – onthulde Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam het kunstwerk van kunstenaar Gavin Turk op de Kop van de Wilhelminapier, aan de Maas. L’Age d’Or is een ruim 3,5 meter hoge openstaande deur van beschilderd brons. Deze meer dan levensgrote deur biedt  zicht op de Maas. De Kop van de Wilhelminapier is een passende locatie.
L’Age d’Or staat symbool voor hoop, dromen en kansen; de deur staat altijd open voor iedereen die wil fantaseren over de toekomst.

INSPIREREND PROJECT VOOR MEESTERS IN

Een bijzonder en inspirerend project om als Meesters In aan bij te mogen dragen.  Ons werk bestond uit het verzorgen van het funderingsadvies en de stabiliteitsberekeningen t.b.v. de aanvraag omgevingsvergunning verzorgd (via een constructeur). Daarnaast hebben wij een fundering gemaakt waarop het kunstwerk geplaatst is en het vervoer en het plaatsen van het kunstwerk geregeld.
Dit project is in opdracht van Stichting Droom en Daad uitgevoerd in samenwerking met Gemeente Rotterdam, CBK Rotterdam, BKOR/SIR en FENIX.