team MEESTERS IN

UITGELICHT IN DE MEDIA

The Lady van de PC Hooftstraat
De meest indrukwekkende gevel van de PC Hooftstraat, “The Lady”, heeft een uitbundige uitstraling door de expressieve, 3D-gevel van traditioneel metselwerk.

Meesters maken
het verschil

Meesters In

Cementrustieke brug Kasteel de Haar
Tijdens een storm is een boom op de twee uiterste stukken van de brug gevallen. De brug raakte zwaar beschadigd. Meesters In mocht de brug restaureren.
Restauratie grafmonument Piet Hein
Vanaf januari 2024 zijn we bezig met de intensieve restauratie van het praalgraf van Piet Hein, deels in de kerk in Delft en deels op onze werf.
Meesters In neemt deel aan Ambacht in Beeld Festival
Van donderdag 27 september tot en met zondag 30 september  konden jong en oud kennis maken met ambachten en meesterschap tijdens het Ambacht in Beeld Festival in de NDSM loods in Amsterdam.
Restauratie beelden Landgoed De Tempel
Meesters In restaureert in opdracht van Stadsherstel Historisch Rotterdam een aantal beelden van Landgoed De Tempel.
De Vlecht, symbool van vrouwenstrijd
Met een hoogte van maar liefst zesenhalve meter is op Internationale Vrouwendag, een nieuw kunstwerk in de stad onthuld.
De rode loper uit voor Ziggy
Ziggy, van origine glasblazer, is in opleiding als restauratie steenhouwer bij Meesters In. Het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen (NCE) heeft mooie opnames van Ziggy gemaakt om dit mooie beroep extra onder de aandacht te brengen.
Bijdrage Holocaust Namenmonument
Wij zijn vereerd en trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan de realisatie van het Holocaust Namenmonument.
l'Âge d'or geplaatst
MEESTERS IN plaatste het kunstwerk l’Âge d’or, een symbool voor hoop, dromen en kansen, op de Wilhelminapier in Rotterdam.
Rocky Lumps II, Kröller Müller
Conform het 3D ontwerp van kunstenaar Tom Claassen realiseerde MEESTERS IN het kunstwerk Rocky Lumps II en plaatste de creatie in de beeldentuin van het Kröller Müller Museum.

Om gelukkig te zijn
moet je iets doen
waar je gelukkig van wordt

Johan Cruijff

Drakenfontein
De steenhouwers van Meesters In restaureerden de Drakenfontein. De rand van de fontein was niet meer te redden en werd nagemaakt, andere delen werden hersteld op de werf. Ook de bronzen draakjes werden gerestaureerd.

It always seems impossible
until it’s done

Nelson Mandela