MEDEWERKER STAAT CENTRAAL

Bij MEESTERS IN staan medewerkers centraal. Jullie vormen immers de sleutel tot het succes van ons bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom werken wij met Persoonlijke Ontwikkelingsplannen en denken wij graag mee in de studiebehoefte van onze medewerkers. Wij investeren in leergierig en nieuwsgierig talent, in persoonlijke groei, eigenaarschap en strategisch leiderschap.

WIN-WIN

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers die de ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling, beter in hun vel zitten, beter kunnen relativeren en sneller nieuwe dingen leren. Dat geeft zelfinzicht, waardoor je weet waar je krachten en uitdagingen liggen. En dat komt je resultaten en de samenwerking met je collega’s ten goede. We bieden verschillende mogelijkheden:

YOUNG POTENTIAL DEVELOPMENT PROGRAM

Talent met potentie krijgt de mogelijkheid deel te nemen aan een tweejarig traject. Hierin staat de ontwikkeling van jouw persoonlijke talenten centraal. Naast modules bij ons opleidingsinstituut kun je ook gebruik maken van aanvullende E-learning modules.

TRAINEESHIP

Wanneer je als trainee bij ons start krijg je een coach toegewezen die jou gedurende dit werk-/leertraject begeleidt. Om jezelf zo breed mogelijk te oriënteren ga je ervaring op doen bij meerdere dochterondernemingen. In Nederland en – indien mogelijk – ook op de Caribbean.

TEAMBUILDING

Samen zijn we succesvol. Zelfreflectie en feedback geven en ontvangen zijn hierbij belangrijk. Dat vraagt om vertrouwen. Waar gewerkt wordt, worden soms fouten gemaakt. Dit kan gebeuren, zo lang we er maar van leren en samen de oplossing vinden. Om de relaties binnen de teams te versterken, organiseren we regelmatig teambuildingssessies.

E-LEARNING

MEESTERS IN wil ook als werkgever impact hebben in de markt, zodat teamplayers met lef zich graag bij ons aansluiten. Daarom besteden wij veel aandacht aan het behouden en inspireren van onze medewerkers. Ons intern e-learning platform draagt hier zeker aan bij.

JOBROTATION

Wij willen dat mensen met plezier bij ons werken. Daarom bieden wij ruimte voor zowel meeloopdagen als jobrotation. Tijdens een meeloopdag trek je een dag met een collega op en leer je van elkaar. Zo ontstaat er meer wederzijds respect, begrip en betere samenwerking. En ben je toe aan iets nieuws? Kies dan voor jobrotation en bekijk de mogelijkheden bij een andere dochteronderneming.

OPLEIDINGEN

Merk je dat je meer kennis nodig hebt om een verdiepingsslag binnen je functie te kunnen maken? Dan kun je hier hierover in gesprek gaan met je leidinggevende en de afdeling HR. Zij adviseren je en helpen een passende opleiding te vinden.